Diensten

Wij staan altijd voor

u klaar!

Onze diensten

 

 

Taxi de Graaf is gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

 

Taxi de Graaf is een klein maar krachtig familiebedrijf actief binnen en rondom Bunschoten-Spakenburg. Wij zijn gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij zoeken wij naar een persoonlijke invulling van uw vervoer. Dit betekent dat wij u ook vervoeren buiten de regio Utrecht als u daar behoefte aan heeft. Zo verzorgen wij ook vervoer naar luchthavens zoals Schiphol.

Als u contact met ons opneemt via onze centrale kunnen wij u graag voorzien van meer informatie over de mogelijkheden aan de hand van uw persoonlijke behoefte.


In de basis in ons vervoer gericht op:

  • Regulier vervoer

Op bezoek bij familie? Een belangrijke afspraak of een leuk feestje? Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is, Taxi de Graaf verzorgt graag uw vervoer. Wij beschikken over een moderne, veilige luxe wagen en kundige chauffeurs.


  • Groepsvervoer

Naast het reguliere vervoer beschikt Taxi de Graaf ook over een moderne minibus. Met deze bus zijn wij in staat tot 8 personen te vervoeren die in groepsverband willen reizen.


  • Zorgvervoer

Taxi de Graaf biedt ook de mogelijkheid u te vervoeren van en naar de regionale ziekenhuizen, praktijken voor fysiotherapie en verschillende behandelcentra. Voor de invoering van het nieuwe zorgstelsel werd dit ook wel ziekenfondsvervoer genoemd. Uw verzekeraar bepaalt tegenwoordig uw vergoeding voor zorgvervoer. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor de mogelijkheden.

Huygenlaan 3

3752 CC Bunschoten

06 - 45 14 00 35

taxidegraaf@hetnet.nl