Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Wat is het maximaal aantal te vervoeren mensen?

Taxi de Graaf beschikt over zowel een luxe wagen als een minibus. Met de luxe wagen mogen wettelijk maximaal 4 passagiers worden vervoerd. De minibus kent een maximum van 8 personen. Heeft u vragen en/of andere wensen? Neem dan gerust contact op met onze centrale via 06-45140035.


Krijg ik een bevestiging bij een online reservering?

Ja, wanneer u via ons online reserveringssysteem uw taxirit boekt krijgt u altijd zo spoedig mogelijk een telefonische bevestiging. Taxi de Graaf staat voor persoonlijk contact. Om vergissingen en teleurstelling te voorkomen nemen wij dan ook altijd even persoonlijk contact met u op om de reservering te bevestigingen.


Is Taxi de Graaf altijd te bereiken?

Ja, onze centrale is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar ('s nachts wel voor nood/spoedgevallen) om u te woord te staan en met u te kijken naar de beste oplossing op uw vraag. Naast deze maximale beschikbaarheid krijgt u persoonlijk contact. Geen bandopname, computer of ongeïnteresseerde telefonistes, nee Taxi de Graaf is een gemotiveerd familiebedrijf gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem gerust contact met ons op via 06-45140035.


Is het mogelijk op rekening te rijden bij Taxi de Graaf?

Voor zakelijk vervoer is het mogelijk gebruik te maken van facturatie. Ook hierbij geldt dat wij graag luisteren naar uw persoonlijke wensen. Neem voor meer informatie contact op met onze Centrale via 06-45140035.


Wat zijn de tarieven voor taxiritten?

Taxi de Graaf gelooft in persoonlijk contact. Wij informeren u dan ook graag aan de hand van uw persoonlijke behoeften over onze tarieven. Neem hiervoor contact op met onze centrale via 06-45140035.


Verzorgt Taxi de Graaf enkel ritten binnen Bunschoten-Spakenburg?

Nee, Taxi de Graaf verzorgt ritten binnen de gehele regio Utrecht, en indien u dat van ons wenst daarbuiten, zoals ritten van en naar luchthaven Schiphol. Dat verstaan wij bij Taxi de Graaf onder maatwerk naar gelang uw persoonlijke wensen. Neem gerust contact op met onze centrale voor meer informatie: 06-45140035.


Huygenlaan 3

3752 CC Bunschoten

06 - 45 14 00 35

taxidegraaf@hetnet.nl